Jamh... On ilus küll Praegu mõtlen ,et miks ma oma sõpra ei takistanud tal oli ka 100% originaal sapper ja ta andis selle kuhugi musiomisse õue hoovi peale vedelama :S
vanad inimesed kellelt ma selle masina ära ostsin olid ostupäevaks end ilusti riidesse mukkinud ning kõigelõpuks kui ära hakkasin sõitma siis puistati ka mõni pisar !.....vanainimestele tähendas see auto vast päris palju
Dizze kirjutas:
Jamh... On ilus küll Praegu mõtlen ,et miks ma oma sõpra ei takistanud tal oli ka 100% originaal sapper ja ta andis selle kuhugi musiomisse õue hoovi peale vedelama :S
Su sõber tegi õiesti ,et oma zazi JJ-ni annetas, seal see katuse all ja keegi ei h**ra seda.
Snoop kirjutas:
vanad inimesed kellelt ma selle masina ära ostsin olid ostupäevaks end ilusti riidesse mukkinud ning kõigelõpuks kui ära hakkasin sõitma siis puistati ka mõni pisar !.....vanainimestele tähendas see auto vast päris palju
Olen paar korda oma autode ostmise juures elanud läbi selliseid momente. Enne ostu-müüki vestlused elust, inimestest ja eelkõige autost ja selle tähendusest toona. Need vestlused lähevad hinge. Mehed, tasub meenutada, millistes oludes ja kuidas on meist vanemad põlvkonnad pidanud elama!