Sapikatega Lätti 17-20 august
-
- Aktiivne Klubiline
- Maakond: Harjumaa
Sapikatega Lätti 17-20 august
Tuustiga sai seda teemat juba arutatud Haapsalus ja mõtlesin, et aeg pole veel küps selle tõstatamiseks. Tänan nägin aga kaheksat (üks neist treileril aga siiski) Ungari numbrimärkidega Trabanti Tallinnas (marsruut Ungari - Soome) ja mõtlesin, et võiks teema ikkagi tõstatada.
Kas oleks meil klubilisi, kes oleksid huvitatud välisreisist? Soome ja muud laevareisi nõudvad maad võiks esialgu välja jätta aga Läti reisi võiks ikka ette võtta. Kas nüüd just see aasta aga järgmine võiks küll. Ukrainiasse ilmselt esialgu minema ei hakkaks.
Kas oleks meil klubilisi, kes oleksid huvitatud välisreisist? Soome ja muud laevareisi nõudvad maad võiks esialgu välja jätta aga Läti reisi võiks ikka ette võtta. Kas nüüd just see aasta aga järgmine võiks küll. Ukrainiasse ilmselt esialgu minema ei hakkaks.
-
- Aktiivne Klubiline
- Maakond: Tartumaa
Re: Sapikatega välisriiki?
Riia loomaaias olid ühed päris lahedad suslikud. Põhimõtteliselt võiks nad isegi see aasta üle vaadata.
-
- Aktiivne Klubiline
-
- Aktiivne Klubiline
- Maakond: Läänemaa
Lätit külastaks heameelega.
Ise olen pigem "looduselaps" ja külastaks heameelega mõnd rahvusparki vms. kus saaks ka kenasti telkida. Aga kui Riia suslikud, siis olen ikkagi käpp.
Ise olen pigem "looduselaps" ja külastaks heameelega mõnd rahvusparki vms. kus saaks ka kenasti telkida. Aga kui Riia suslikud, siis olen ikkagi käpp.
-
- Aktiivne Klubiline
Sigulda on hea mõte. Endal oli esimeseks Cesis aga see jääb samasse kanti ja saaks mõlemad ära võtta. Mõlemad jäävad ka sama rahvuspargi piiridesse.
Riia pole ka paha aga see on jällegi koht, mis mind ennast nii väga ei tõmba.
Riia pole ka paha aga see on jällegi koht, mis mind ennast nii väga ei tõmba.
-
- Aktiivne Klubiline
- Maakond: Tartumaa
Tegelikult sobib mulle ka sigulda suurepäraselt. Polegi sealkandis lahtiste silmadega rahulikult ringi vaadanud
-
- Aktiivne Klubiline
- Maakond: Läänemaa
Nii, kas tõstame teema taas päevakorda. loeme kokku reaalsed väjasõidu (väljamaalesõidu) osalejad ja võiks vaielda kuupäevade üle. Et siis julget pealehakkamist!
-
- Aktiivne Klubiline
Mina oleksin tulemas ja ilmselt koos perega. August oleks ilmselt ideaalne.
-
mõned küsimused tekkisid:
Mitu päeva reis kestab.
Sihtpunkt.
Kuna mina olen kõige tavalisem töömesilane, siis mulle sobiks kõige paremini, et reis toimuks nädalavahetusel.
Arvan et vajadusel saaks reede või siis ka esmaspäeva lisaks vabaks.
Mitu päeva reis kestab.
Sihtpunkt.
Kuna mina olen kõige tavalisem töömesilane, siis mulle sobiks kõige paremini, et reis toimuks nädalavahetusel.
Arvan et vajadusel saaks reede või siis ka esmaspäeva lisaks vabaks.
-
- Aktiivne Klubiline
Minu plaani järgi reedel minek, laupäeval Lätis ja pühapäeval tagasi. Sihtpunkt on ilmselt kokkuleppe küsimus aga eelpool väljakäidud Sigulda oleks hea variant.
-
- Aktiivne Klubiline
Seis siis selline, et minejateks mina ja tuust? Võibolla ka zajets?
-
- Aktiivne Klubiline
Re: Sapikatega Lätti 17-19 august
Plaan siis selline, et 17-20 august toimub Sapikaklubi välisreis Lätti. Sihtkohaks esialgu Sigulda aga täpsem plaan koostamisel.
Reis toimub ainult siis kui 12. augustiks on oma tulekut kinnitanud vähemalt 4 autot. Kui tulijaid selleks ajaks vähem siis jääb see aasta see üritus ära.
Mina registreerin ennast ära.
Reis toimub ainult siis kui 12. augustiks on oma tulekut kinnitanud vähemalt 4 autot. Kui tulijaid selleks ajaks vähem siis jääb see aasta see üritus ära.
Mina registreerin ennast ära.
-
Hei,
kuidas siis selle reisiga on? Räägiks papsile ka, ehk saame siis kaks autot juurde. Me võibolla oleks ka reisist huvitatud. Esitan ka mõned küsimused...
*Mis umbestäpselt kilometraas võiks tulla, siis teaks palju plekki küttele läheks ja saaks vajalikud säästud koguda augustiks!
*Palju autosid hetke seisuga on kogunenud?
*Kuskile võiks niiöelda algse plaani kirja panna, kuupäevadega kust kuhu, mis toimub jne. Väike marsuudiettkanne ja tegevuseplaan! Niimodi on halb seletada ka teistele et tead sõidame lätti ja jummala lahe värk tule ka...
Terv,
Toomas
kuidas siis selle reisiga on? Räägiks papsile ka, ehk saame siis kaks autot juurde. Me võibolla oleks ka reisist huvitatud. Esitan ka mõned küsimused...
*Mis umbestäpselt kilometraas võiks tulla, siis teaks palju plekki küttele läheks ja saaks vajalikud säästud koguda augustiks!
*Palju autosid hetke seisuga on kogunenud?
*Kuskile võiks niiöelda algse plaani kirja panna, kuupäevadega kust kuhu, mis toimub jne. Väike marsuudiettkanne ja tegevuseplaan! Niimodi on halb seletada ka teistele et tead sõidame lätti ja jummala lahe värk tule ka...
Terv,
Toomas
Sapakad on jälle moes:D
-
Nii mina regan ka ennast ära.
300km on üksots. Peaks arvestama vähemalt 750km
300km on üksots. Peaks arvestama vähemalt 750km
-
- Aktiivne Klubiline
Tegelikul ma meelega ei pannud midagi täpselt kirja hetkel, et tekiks arutelu. Omapoolse visiooni asjast lisan esimesel võimalusel kui tekib vähegi vaba aega muude asjade kõrvalt.
Kuupäevadest niipalju, et 17 liigume Lätti. 18 oleme kohapeal ning 19 liiguma tagasi.
Hetkeseisuga siis mina, tuust ja zajets ehk siis kolm autot.
Kuupäevadest niipalju, et 17 liigume Lätti. 18 oleme kohapeal ning 19 liiguma tagasi.
Hetkeseisuga siis mina, tuust ja zajets ehk siis kolm autot.