Küsimustenurk

Probleemid elektri, veermiku või mootoriga?
Post Reply
luups
Posts: 16
Joined: Sat Jan 12, 2013 7:06 pm
Maakond: Tartumaa
Contact:

Küsimustenurk

Post by luups »

Tere!

Soetasin just endale sapaka, 968M ja hakkan seda elustama.Sellega seoses tekib kindlasti küsimusi ja võiksin need siia postitada(kui vastavasisulist teemat juba ei eksisteeri)

Täna tahtsin proovida, kas mootor häält teeb.Ostsin uue aku, meetri kütusevoolikut, mis puudu oli.Vooliku paigaldamisel aga tekkis küsimärk, kustkohast ta bensiinipumpa tuleb. Paremal, mootori kõrval oli 3 erinevat torujupi otsa lahtist, milline see kütuse oma on ja mis need ülejäänud siis on? Üks torujupp tuli tulemüüri ülemisest osast välja ja 2 otsa põhjaplekist.
AhtiH
Aktiivne Klubiline
Posts: 1462
Joined: Fri Jun 04, 2010 11:50 am
Maakond: Harjumaa
Location: Tallinn
Contact:

Re: Küsimustenurk

Post by AhtiH »

Põhimõte on nüüd selline, et tulemüürist tuleb toru otse paagist. Sealt voolik põhjaplekis olevasse torusse. Seal all on kolmik, mis jagab kütuse ära mootori ja soojenduse vahel. Põhja alt siis toru edasi kapoti all soojendusse. Teine vaba toru peaks siis olema vooliku abil ühendatud kütusepumbaga. Võid vedada otse tulemüürist kütusepumpa ka kui soojendust ei plaani kohe kasutada. Tagasivoolu su karburaatoril ilmselt ei ole aga kui peaks olema siis selle jaoks peaks veer eraldi ots olema nii tulemüüris kui ka karburaatori küljes.

Muides võiksid sellest teemast oma enda isikliku "Klubilise auto" teema teha. Siis on kõik ühes kohas koos ja endal hea jälgida. Näidet saada vaadata "Klubiliste Autod" alafoorumist ja siis vastavad muudatused teha. Pärast saan teema õigesse kohta liigutada.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests