Tekkis täna netis kolades üks mõte. Küsiks Teie käest.
On garaaži seisma jäänud üks ZAZ. Meie perre tuttuuena ostetud. Kahjuks ma ei ole mudeli vallas pädev ega ole alles enam kedagi, kellelt küsida, aga igatahes on auto see variant, millel on külgedel need suured õhuvõtuavad tagamootorile. Vist olid ka ümarad tagatuled. Kahjuks hetkel ei ole autot silme ees. Ehk on siis tegu 966 mudeliga, mitte 968-ga?
Garaažis olev masin selline väga huvitav tumesinine nagu siin näidispildil. Isegi katuserauad on olemas.
Minu mälu järgi auto hea varustusega.
Minu meelest midagi sellist nagu sellel netipildil:
Minu mure on selles, et masin seisab juba aastaid niisama. Võtab ruumi. Selle masinaga on see mure, et tal on küll reg numbrid küljes, aga ta on lõplikult arvelt maha kantud avalduse põhjal. Äkki isegi 00 alguses või sinnakanti.
Ehk teda ju ei tohiks enam uuesti arvele ju saada tagasi. Ehk temaga ei saa liikluses enam midagi teha.
Minu meelest hakkab seismine antud masinale ja ruumipuudus on samuti. Kui keegi suudab mingi 10+ aastat seisnuna masina elule turgutada, siis isegi sõidab ja liigub.
Minu küsimus ongi, et mida selle autoga teha võiks??? Ise ma ei ole mingi remondimees, midagi temast nagu teha/ehitada ka ei taha, kuskile rajale minek ka huvi ei paku jne.
Kas siin on lihtsalt emexi ring et auto haagise peale ja pressi alla? Sest ise ma teda lammutama ka ei soovi.
Ühesõnaga mis oleks hea lahendus ja teine asi, kas mõne lahenduse eest ma makstakse midagi?